הדר דף הבית בלי JCI

תחלואה ומניעה בצלחת

חלק מהמזון שאנו אוכלים מהווה גורם סיכון לסרטן המעי הגס. סוגי מזון אחרים דווקא נמצאו מגנים על הגוף והמעי. שרה שטרן קטיעי, מנהלת שירותי הדיאטה, המרכז הרפואי הלל יפה: "התזונה שייכת לגורמים הסביבתיים לסרטן המעי הגס". "הארץ, ביו+"
13/03/2012
  לקריאת הכתבה המלאה
 
הדפס

כתבות נוספות

הלל יפה אונליין צד
בית ספר לסיעוד
נשים ויולדות
ילדים
סרטונים
ניהול תכנים:
עבור לתוכן העמוד