המטבח של המרכז הרפואי אחראי לאספקת צרכי המזון של החולים והעובדים.
במהלך חודש המטבח מייצר כ-60,500 מנות.
המטבח מורכב ממספר מחלקות - מטבח חלוקה מרכזי, חדר אוכל ומטבח בישול שבו אגפי משנה - אפייה, בישול דיאטה ובישול רגיל.
ארוחת צהריים מוגשת על פי תפריט המותאם באופן אישי לכל חולה ומטופל במרכז הרפואי. המטופלים בוחרים במנה עיקרית מתוך חמש אפשרויות, והן מוכנות במטבח ומחולקות בהתאם להזמנת המטופלים והחולים.
במחלקת יולדות עומד לרשות היולדות מזנון חופשי מגוון לארוחות בוקר, ארוחת צהריים וארוחת ערב. במזנון מוגשים, בין היתר, דברי מאפה, גבינות, מבחר ירקות וסלטים ומשקאות חמים.
|